Spørgsmål og svar

Bare fordi!

Eller mere præcis: Fordi der ikke rigtig findes en oversigt over opgaver til både eksisterende forfattere og forfattere in spe. Der kommer jævnligt nye skriveopgaver, men det er jo i sagens natur altid fra forskellige forlag og udgivere, så har man gang i et par skriveopgaver, kan det være vanskeligt at huske hvilke links, man har gemt til opgaven, hvornår der er deadline, hvor mange ord må man bruge og den slags oplysninger.

Derfor er denne side lavet. For at have et samlet sted med en god oversigt over de skriveopgaver, der er på markedet.

Herligt. Jo flere, desto bedre! Gør endelig opmærksom på at du har en konkurrence/opgave. Du kan selv tilføje skriveopgaven ved at udfylde formularen. Ellers kan du sende en mail, hvis du ønsker, jeg skal sætte opgaven op.
Kom endelig med din idé. Jo flere gode skriveværktøjer, vi kan smide i Ordtanken.dk, desto bedre. Skriv din idé, send den og få svar på, om det kan laves. Det kan det garantrisse. :o)
Selvfølgelig. Link alt det, du ønsker! :o)

Det er bare at trykke på et af links'ene her til venstre. Yes, helt ude til venstre ... lige i midten. Der kan du linke til den side, du befinder dig på. Vi har foreløbigt gjort det sådan, at du kan linke til Facebook, Twitter, Instagram og Google+ (er der overhovedet nogen, der bruger den ... andre end os nørder?)

Hvis du ønsker at dele et link til en separat novelle- eller skrivekonkurrence kan du gøre det, når du ser et af ikonerne for Facebook, Twitter eller Instagram ved siden af opgaven.

Det skal du heller ikke. Men du må godt!

Nyhedslisten er mest tænkt som en ekstra service, hvor vi sender en mail ud, når der kommer nye skriveopgaver.

Ja, det undrer mig dælmedytme ikke.

De fejl finder jeg også hele tiden. Irriterende!

Men hvis du har fundet en fejl, som jeg har *host* overset, må du meget gerne kontakte mig og fortælle, hvad du har fundet. Og du kan ovenikøbet allerede få et stort tak for hjælpen nu.

Tak!

Skrivesupport

Supportafdelingen på hårdt arbejde